De Goeroes

Arthur Umbgrove (1964) speelde na zijn studie Nederlands een aantal jaren bij Comedytrain waarmee hij de Pall Mall Exportprijs won. Later maakte hij vijf cabaretprogramma’s en vier Nederlandstalige CD’s. Zijn in 1998 verschenen debuut-CD werd genomineerd voor een Edison; de single ¨Contract¨ stond in alle hitlijsten. In 2006 verscheen zijn debuutroman ¨Midden op de weg zo hard mogelijk” die meermalen werd genomineerd en bekroond. Eind 2008 is zijn nieuwe roman ¨De hartslag van de aarde¨ verschenen. In 2009 maakte hij samen met Birgit Schuurman de CD ‘Stilte Opname’; begin 2012 verscheen zijn derde roman: “Hotel Sofia”. www.arthurumbgrove.nl

Rutger Mollee (1970) verbond zich na zijn HEAO Communicatie aan “More Balls Than Most”. Een unieke organisatie waar hij nog altijd met veel energie traint en entertaint. Zijn bedrijf Mollee Communicatie bedenkt en maakt betekenisvolle evenementen. Vaak bijeenkomsten en trajecten rond verandering, ontwikkeling en versteviging. Rutger is sinds enkele jaren een veelgevraagd dagvoorzitter. Flair en humor zijn hierbij zijn handelsmerk.  Als Rutger niet werkt is hij sportavonturier: NK Roeien, Alternatieve Elfstedentocht, Mont Blanc beklimming en World Cup Bobslee? Als sporter maakte hij het allemaal mee.

Joep Stassen (1966) is corporate comedian. Hij treedt op als entertainer en moderator op bedrijfsbijeenkomsten en congressen. Daarbij maakt hij dankbaar gebruik van zijn dubbele achtergrond; die van stand-up comedian en bedrijfskundige. Stand-up comedy leerde hij bij de Comedytrain. Hij speelde jarenlang in cafés door het land en in het thuishonk Toomler te Amsterdam. Tegelijkertijd werkte hij eerst bij Ahold en later als docent aan de School of Economics van de Hogeschool Inholland. Hij studeerde bedrijfskunde aan Nyenrode en economie aan de VU.

bovenstaande foto’s: M.Ridderhof

foto: Koen Suyk