Meer

Naast goeroe is Joep Stassen ook moderator.  Met Joep haal je iemand in huis die het publiek beroert.  Zijn enthousiasme is aanstekelijk en zorgt ervoor dat de gasten meedoen, ook met onderwerpen waarvoor  de organisatie van tevoren huiverig  is. Daarbij maakt hij dankbaar gebruik van zijn dubbele achtergrond, die van stand-up comedian én  bedrijfskundige.
Joep is een  meester in het neerzetten van een vruchtbare sfeer.  Op zijn eigen wijze, charmant en scherp, vriendelijk en oncomfortabel, grappig en ernstig, brengt Joep mensen in beweging.  Ze vergeten hun obstakels  en gaan mee in het moment.
Live is het sleutelwoord. Joep is altijd in het hier en nu en, goed voorbereid, niet bang voor wat komen gaat. Resultaat: echte gesprekken, echte reacties, echte belevenissen. Verrassing op aangename wijze. Iedereen is weer bereid om op een nieuwe manier naar elkaar, zichzelf en de organisatie te kijken. Met nieuwe energie gaan ze samen aan de slag!
Zet hem in bij personeelsbijeenkomsten, klantendagen, congressen, strategiesessies en netwerkdagen. Zakelijk of feestelijk, of beide. info@joepstassen.nl tel 06 26 808 246
In 2011 werkte Joep als moderator o.a. voor: BSH, Camelot, DenkProducties, WB Velsen, Rabobank, ING, gemeente Den Haag, De Bijenkorf,  Siemens Healthcare, De Hartekamp Groep, Telecompaper, V&D, Vopak, Alcadis, VZU.

Rutger Mollee gelooft in het gebruik van humor en creativiteit. Hij gelooft dat de inzet van deze instrumenten organisaties verder helpt. In al zijn werk tref je deze elementen aan. Vanuit Mollee Communicatie ondersteunt hij organisaties bij het creëren van de “ideale bijeenkomst”. Hij bedenkt en maakt evenementen als communicatiemiddel, als onderdeel van een veranderproces, om relaties met klanten uit te bouwen of betrokkenheid en inspanningen van personeel te belonen. Rutger maakt betekenisvolle bijeenkomsten die aansluiten bij uw vragen, dromen en budget.
Rutger is tevens veelgevraagd dagvoorzitter. Als gespreksleider is hij actief van boardroom tot buurthuis, In de profit en non-profit sector, tijdens serieuze en informele bijeenkomsten. In deze rol schakelt hij met flair -bijna kwajongensachtig- en veel vaart tussen sprekers, bijzaak en hoofdzaak & oppervlakte en essentie.
In 1994 stond Rutger aan de wieg van het “More Balls Than Most” concept. Vanuit dit idee biedt hij ontsuffende intermezzo’s waarin deelnemers middels creativiteit op een andere manier naar zichzelf en de organisatie kijken. Rutger gebruikt het bouwen van KNEX-bruggen, strategische balspelen en vele andere vormen om u te helpen uw doelen te bereiken. Altijd creatief – nooit zweverig.
Sprekerscoaching en het maken van bedrijfsfilmpjes zijn zijpaden die Rutger met succes bewandeld.
In 2011 maakte hij de volgende organisaties gelukkig & succesvoller: Rabobank, Achmea, KLM, Natuurmonumenten, Gemeente Veghel, Provincie Zuid Holland, Gasunie, Mars, Politie Amsterdam Amstelland, Martini Ziekenhuis, Baxter, NS, BAM, Waternet en zo’n 82 andere organisaties.
Bescheiden samengevat: A better world comes with humor, creativity and with Rutger Mollee! rutger@molleecommunicatie.nl / 06-13650585